_ ZPB Europa |

Uitzend- en bemiddelings-bureau voor ZZP’ers en bedrijven

ZPB Europa is een modern en ervaren uitzend- en bemiddelingsbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van uitzendkrachten en bemiddelen van ZZP’ers aan opdrachtgevers in de bouw, grond-, weg- en waterbouw (GWW), het transport en voor verschillende soorten bedrijven in de agrarische sector. Het werkgebied bestaat uit Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

ZPB Europa is een modern en ervaren uitzend- en bemiddelingsbureau, gespecialiseerd in het leveren van uitzendkrachten en bemiddelen van ZZP’ers aan opdrachtgevers

Uitgebreid netwerk

Met Ysselsteyn (Limburg) als vestigingsplaats is ZPB Europa in 2006 opgericht door Hannie Sleegers, die directeur-eigenaar is. Hannie brengt vanuit haar vorige betrekkingen veel ervaring mee in de logistiek (transport) en de bouwsector. In die ruim tien jaar heeft ZPB Europa een uitgebreid netwerk opgebouwd van gecertificeerde vaklieden en gerenommeerde opdrachtgevers. De uitzendkrachten ontvangen een vast uurloon en worden betaald volgens de cao voor uitzendkrachten.

Flexibiliteit dankzij kleinschaligheid en korte lijnen

ZPB Europa neemt bij opdrachtgevers veel werk en tijd uit handen bij het werven en selecteren van geschikte uitzendkrachten en ZZP’ers. Hetzelfde geldt voor diverse administratieve werkzaamheden. Als dienstverlener is ZPB Europa flexibel, dankzij zijn kleinschaligheid en korte lijnen. Het bedrijf heeft een snelle levering tot speerpunt verheven. Bovendien staan Hannie Sleegers en haar medewerkers voor een persoonlijke aanpak en streven naar een duurzame relatie met de klanten.

Certificering en G-rekening

ZPB Europa is in het bezit van alle noodzakelijke certificeringen. Als erkende en gerespecteerde dienstverlener zijn we daar blij mee, want zo weet elke opdrachtgever dat hij met een vertrouwde partner in zee gaat.

Meer informatie

Ons team

Hannie Sleegers
eigenaresse
Oleksandr Kleszczynski
Job Coordinator