Werken met ZZP’ers

Bemiddeling tussen ZZP'ers en bedrijven

Wanneer u als opdrachtgever een geschikte kracht zoekt, hoeft u zelf niet op zoek te gaan. Wij zoeken deze kracht voor u uit ons uitgebreide bestand in binnen- en buitenland. Wij doen de screening en selecteren een medewerker die bij u past. Bovendien zorgen we ervoor dat de ZZP’er over de vereiste documenten beschikt, zoals inschrijving Kamer van Koophandel, VAR en A1-formulier.

Geef uw vacature door

Huur voor vakwerk een ZZP’er in

Een toenemend aantal opdrachtgevers werkt met ZZP’ers, oftewel Zelfstandigen Zonder Personeel. Dat geldt zeker ook voor de bouw, grond-, weg- en waterbouw (GWW), in het transport en in de agrarische sector. Via het uitgebreide netwerk van opdrachtgevers regelt ZPB Europa opdrachten voor diverse ZZP’ers en kleine bedrijven.

Als ZPB Europa streven wij naar een langdurige en betrouwbare samenwerking met gemotiveerde en vakkundige ZZP’ers. In alle staan wij voor het principe: Afspraak = afspraak. Projecten die wij als dienstverlener bemiddelen worden uitgevoerd op uurbasis of als aangenomen werk. Voor deze bemiddeling zijn we NEN 4400 gecertificeerd.

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Hannie.

Of vul ons contactformulier in