Certificering en G-rekening

In het bezit van alle noodzakelijke certificeringen

Het werk van een uitzend- en bemiddelingsbureau als ZPB Europa is gebonden aan veel richtlijnen. Uiteraard zijn we in het bezit van alle noodzakelijke certificeringen. Als erkende en gerespecteerde dienstverlener zijn we daar blij mee, want zo weet elke opdrachtgever dat hij met een vertrouwde partner in zee gaat.

NEN 4400-1

Wij beschikken over de 4400-1 certificatie, zodat een opdrachtgever weet dat hij als werkgever is beschermd tegen fraude en illegaliteit bij het inhuren van medewerkers. Deze norm is ingesteld door Stichting Normering Arbeid (SNA), een onafhankelijk en betrouwbaar keurmerk. SNA controleert regelmatig of de administratie op orde is, loonheffingen en omzetbelasting zijn betaald en of medewerkers legaal in Nederland mogen werken.

NEN 4400-1

G-rekening

ZPB Europa werkt met een G-rekening, een geblokkeerde rekening. Deze kan alleen worden gebruikt bij betalingen aan de Belastingdienst en of aan een onderaannemer. Een G-rekening helpt te voorkomen dat de werkgever aansprakelijk wordt gesteld, indien een uitzendbureau geen loonheffing of BTW betaalt.

Heb je een vraag?

Neem contact op met
Hannie.

Of vul ons contactformulier in