Bouw & GWW

Bouw

Ook in de bouwsector hebben wij als ZPB Europa een breed netwerk van opdrachtgevers in de betonbouw en utiliteitsbouw, zowel in de nieuwbouw als bij renovatie en onderhoud. Voor deze bedrijven kunnen wij vakkundige en betrouwbare vakmensen leveren.

Bent u als bouwbedrijf nieuwsgierig naar ons aanbod aan vakkrachten, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen.

Grond-, weg- en waterbouw (GWW)

Voor diverse opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar medewerkers voor de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Er is vraag naar grondwerkers, trekkerchauffeurs, stratenmakers en kraanmachinisten, waarbij ervaring een voordeel is. Het bezit van een VCA certificaat is een voordeel, omdat grondwerkers bij sommige opdrachten met verontreinigde grond werken.

Dankzij onze achtergrond beschikken wij als ZPB Europa over veel kennis van de sector grond-, weg- en waterbouw. Naast het particuliere bedrijfsleven hebben wij overheden als provincies, gemeenten, waterschappen als Rijkswaterstaat als opdrachtgever.

Grondwerkers riolering

Voor diverse opdrachtgevers in de grond-, weg- en waterbouw (GWW) zijn wij op zoek naar uitzendkrachten die voor korte of langere tijd beschikbaar zijn. De werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of vervangen van het hoofdriool, riool-huisaansluitingen en het uitvoeren van andere voorkomende werkzaamheden.

Heb je een vraag?

Of vul ons contactformulier in