ZPB Europa

Over ZPB Europa

ZPB Europa is een deskundig uitzend- en bemiddelingsbureau voor ZZP’ers en bedrijven. Wij zijn actief in de bouw-, GWW-, transport- en agrarische sector en werken hoofdzakelijk in Noord-Brabant, Limburg en Gelderland.

Uitgebreide database

ZPB Europa is in 2006 opgericht door onderneemster Hannie Sleegers. In haar loopbaan heeft ze veel ervaring opgedaan in de logistieke sector en bouwsector. ZBP Europa heeft inmiddels een uitgebreid netwerk opgebouwd van gecertificeerde vaklieden en gerenommeerde opdrachtgevers. Het bedrijf is kleinschalig en daardoor ook flexibel. Een snelle levering is een van de speerpunten. Tevens staat ZPB Europa voor een persoonlijke aanpak en streeft naar een langdurige, betrouwbare relatie met haar klanten.

Met ZPB Europa tijd over voor het 'echte werk'

Zzp'ers en uitzendkrachten hebben tegenwoordig een belangrijke rol in de economie en samenleving. De onafhankelijkheid en keuzevrijheid in opdrachten maakt het zelfstandig ondernemen aantrekkelijk. Voor opdrachtgevers is de flexibele inzet van vakbekwame mensen interessant. Vaak kost echter het werven van opdrachten of selecteren van de juiste zzp'ers en uitzendkrachten en ook de bijbehorende administratieve taken veel tijd. Tijd die ook aan het 'echte werk' besteed kan worden. ZPB Europa bemiddelt en begeleidt bij deze processen en neemt u taken uit handen.

Sectoren

  • Bouw & GWW (Grond-, weg- en waterbouw)
  • Agrarische sector
  • Transport & logistiek