ZPB Europa

ZPB Europa: een flexibel verlengstuk van uw onderneming

Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd.

Heeft u tijdelijk een (extra) vakman nodig? Dan wilt u snel de juiste persoon op de juiste plek. Dat kan met ZPB Europa: flexibele kosten voor uw project of werk én u bespaart tijd.

Flexibel en persoonlijk

ZPB Europa is kleinschalig en daardoor zeer flexibel. Zo kunnen we onze klanten goed en snel bedienen, ook bij last-minute planningen. Een persoonlijke aanpak vinden wij tevens belangrijk en wij streven naar een langdurige, betrouwbare relatie met onze klanten. Met een goed beeld van uw organisatie, wensen en bedrijfscultuur selecteren wij de gemotiveerde uitzendkracht of zzp'er die bij uw bedrijf past. Ook vinden er tijdens de samenwerking evaluatiegesprekken plaats.

Zorgvuldige selectie

U hoeft zelf niet op zoek te gaan: ZPB Europa heeft ruime ervaring en een uitgebreid netwerk van vakkundige uitzendkrachten, zzp'ers of kleine bedrijven, uit binnen- en buitenland. Zij worden door ons gescreend. Voor uw project verzorgen wij de intake met de kandidaat en stellen een geschikt persoon aan u voor.

Ondersteuning administratie, werving & selectie en payroll

De administratie rondom uw samenwerking met uitzendkracht of zzp'ers neemt vaak veel tijd in beslag. Als er meerdere zzp’ers en uitzendkrachten voor uw bedrijf werken, ontvangt u daarom één gezamenlijke factuur via ZPB Europa. Gemakkelijk en tijdbesparend.
Wij kunnen u desgewenst ondersteunen bij andere, bijbehorende administratieve taken.

- werving & selectie van moeilijk invulbare vacatures
- payroll: geen administratieve rompslomp, u besteedt het formele werkgeverschap aan ons uit

Sectoren

  • Bouw & GWW (Grond-, weg- en waterbouw)
  • Agrarische sector
  • Transport & logistiek